夜晚6點9去到,等左一個鐘頭岩岩入到去。我地3個人,叫左3杯飲品,一份多士,3碗喇沙。隔左15分鐘到,首先係送飲品上枱,斑斕椰汁係冇乜味,芒果牛奶啲芒果醬過甜。之後送上泥係香蕉斑斕咖央多士,份多士送到嚟已經凍曬,份多士好韌,好難咬得開,啲醬不過不失,但香蕉帶酸味。再之後等了又等3碗喇沙終於送到,碗麵係好熱辣辣,蝦亦夠大隻。湯底係濃喇沙湯,唯獨是個麵底,啲摻摻已經浸到淋曬,完全冇咬口。食左唔夠20分鐘個侍應已經催要我地交台,話就到45分鐘。食得慢嘅人就唔好去挑戰,因為佢上菜好慢,計埋落單時間,你要食得好快先可以45分鐘之內食完。同埋店內衛生一般,啲枱都好迫,搭枱係搭上搭。4人位可以坐3個party。侍應啲態度都唔係好,如果要等一個鐘,整體質素係咁就冇下次了。