2023-07-16 538 瀏覽
晏晝同朋友食牛扒 見到支叉有啲無洗乾淨嘅跡 一支半支都算 落單果陣無問我地牛扒要幾成熟 咁我以為固定左 咁正常咪5成頂多7成 一切開即刻feel到唔對路 係十成熟嘅牛扒😹 啲肉絲乾到… 舊牛柴到… 唔講以為食緊舊橡膠….食左咁多年牛扒真係未試過食到燥剩左一半 因為真係好難咬 啲肉絲攝晒入牙隙 另外跟餐嘅紅茶或者凍齋啡 杯嘢細到應該差唔多得包tempo嘅高度 仲要擺滿晒冰 實際飲得嘅應該得4-5啖 咁我嗌咗杯凍紅茶 個底嗰度仲有啲沉積物飄黎飄去 感覺好唔衛生 不過跟餐就算啦…想要去café 好chill好relax 隔離有書睇又唔怕伏可以一試 但整體來講$128咁嘅食物質素真係勁嬲 我就唔會再食
2023-07-14