2015-09-13 1679 瀏覽
之前已經想試,點知排到我地先話已經賣曬^^''所以冇試到!(上次搵左好耐先搵到個位置,今次知係邊啦,所以好快搵到)係門口見到冇咩人以為又賣曬冇得食,但好好彩今次係有既 排左一陴就到我地啦.環境幾特別既,但我座得唔太方便。一係要打側坐 , 一係要頂住腳...我叫左個黑伝, 男朋友叫左個赤伝,黑伝係 : 黑蒜 ; 而赤伝係 : 蕃茄 (唔係好清楚依個,SORRY )我個黑伝食落比我想像中好味,同埋對我黎講麵有D多,比左D男朋友食^^佢個赤伝加左配料荀, 我就加左fireball (黎左我先知係辣醬球,即刻比左男朋友)黑伝我食頭果啖覺得幾幾好味,食左幾啖之後開始覺得鹹,開始要飲水....個麵幾彈牙,有個流心蛋但我唔係太中意食流心蛋, 仲有叉燒2塊 (我本身係唔中意食架,但係都食曬) 唔抗拒....食完麵店員問要唔要加湯,我同男朋友都加左, 未加之前我飲過一啖,好重味^^加左之後味道冇咁濃,感覺飲落係唔同左既湯底!食完我今日飲多左好多水呀~~~~第一次食沾麵但係整體唔錯,我會再食過!!!!( 以 上 都 係 個 人 意 見 )
之前已經想試,點知排到我地先話已經賣曬^^''所以冇試到!
(上次搵左好耐先搵到個位置,今次知係邊啦,所以好快搵到)
係門口見到冇咩人以為又賣曬冇得食,但好好彩今次係有既
排左一陴就到我地啦.

加左之後味道冇咁濃,感覺飲落係唔同左既湯底!

( 以 上 都 係 個 人 意 見 )
黑伝
赤伝
黑伝加湯後
赤伝加湯後
題外話/補充資料: 服務狀態幾好,就算下午閂左門都冇趕人走,只係話要埋數麻煩我地埋單先:)
2015-09-13