同事生日,放工去荃灣公司附近悅來酒店悅來坊,天氣涼涼哋食火鍋最啱口味。提議去牛之鍋因為最近新推出 《風味烤鰻火鍋放題》,一次過品嚐烤鰻鍋+ 150款日本料理 +火鍋+ 甜品。牛の鍋的甜品真心正!烤鰻+B套餐(成人)$316 烤魚就食得多,烤鰻第一次食,原來烤鰻魚火鍋係咁惹味。全新《風味烤鰻火鍋放題》, 麻辣味、醬香味二選一,唔食得辣嘅朋友可以揀醬香味鍋底,一樣咁有風味。鰻魚烤魚一道驚喜的菜餚,仲可無限追加,我哋都追加咗一次。鰻魚肥美肉厚,肉汁豐富,皮亦炸得很香,肉嫩多汁。醬香味的醬汁也很濃郁,跟鰻魚好夾,滾一陣就食得,魚肉掛汁度高,鮮味好食到不得了。食完鰻魚烤魚,再加湯打邊爐,味道超正!而且最近九周年有推廣活動,期間限定!無限添加!原隻鮮鮑魚、花膠、拖羅壽司,超級驚喜而且CP值極高!無限添加原隻鮮鮑魚、花膠 ,大胃王真係唔好錯過,我哋就係咁以每人兩隻,已經好滿足。冰鎮鮑魚勁厚肉又好彈牙。花膠滋補養顏,食多啲好健康!拖羅壽司,鮮甜冇腥味,肥美都幾高質素 。除咗高質貴價嘢之外,另有超過150款日本料理及多款火鍋配料。和牛、海鮮、炸物、燒物。刺身、壽司。美國極上牛肉、 澳洲牛肩胛肉眼、美國肥
烤鰻+B套餐(成人)$316
除咗高質貴價嘢之外,另有超過150款日本料理及多款火鍋配料。和牛、海鮮、炸物、燒物。刺身壽司
美國極上牛肉、 澳洲牛肩胛肉眼、美國肥牛肉,入口柔軟潤滑,配搭鮮香湯底,非常濃郁惹味。其他肉類丸類蔬菜 ,很多選擇,應有盡有,都好新鮮。
刺身、海鮮都唔錯,好新鮮。炸物外酥內軟,燒物、串燒,酥脆可口,款式多每樣試吓夠晒新鮮感,一點也不油膩。
還有汽水、啤酒、任飲任食,超級大滿足!
重點推薦即製甜品🍧,記得留返個甜品胃,甜品有好多款選擇。首先如果食榴槤嘅朋友,必食推介榴槤芭菲、 榴槤甘露、 榴槤班戟 ,質素拍得住甜品店,好抵食,好好食,非常特別。
其他雪糕、布甸、抹茶甜品亦都好正!宇治抹茶巴菲、 法式焦糖燉蛋、 台灣仙草麻薯 、芒果布甸、 軟雪糕,絕對係有誠意之作!
總括嚟講,價錢親民,滿足高質素享受,抵食!下次必定返嚟再戰甜品
生日
  • 宇治抹茶芭菲