同朋友仔喺兆萬中心地下好多韓粧舖頭㗎嘛,shopping 完之後,梗係上樓食埋嘢啦, 兆萬中心正呀 👍一棟building 一站式服務買完嘢就上去食嘢幾正幾方便 💯 日式放題未試過😍就試佢啦見價錢好抵呀😎😎 由A至K有成13張已經分門別類嘅點餐紙真係“勁‘’多嘢食呀,飲品有飲品櫃任飲架😁啤酒、汽水、果汁、 清涼茶真係包羅萬有呀💯日式放題梗係有刺身、壽司、手捲、軍艦、特色手捲 、火焰壽司、手握壽司.... 真係點都點唔曬呀😋😋 我哋叫咗好多刺身你睇下成個拼盤上呀❤️好大睇呢😁😁 三文魚、赤蝦、甜蝦、帶子、鮑魚片、油甘魚、北寄貝、馬刀魚、希靈魚、文甲魷魚 、日本角螺、泰式生蝦😋真係件件都彈牙同好鮮味一流呀💯💯 黃金肉鬆金龍、牛油果軟殼蟹手捲 、蟹膏珍寶赤蝦壽司、黑松露、珍寶帶子壽司等等,嘩!已經值回票價啦😍😍 熟食時間喇😋😋 清酒煮蜆、枝豆、 鹽燒珍寶大蝦、辣酒煮花螺、招牌炒蜆、秘製香蒜廣島蠔、黃金蝦、燒菠蘿、燒超甜粟米、鐵板牛仔骨、韓式烤腩肉 、七味魷魚、 天婦羅炸蝦、天婦羅南瓜、天婦羅蟹棒、天婦羅茄子、天婦羅秋葵, 真係包羅萬有樣樣都咁好食,就係鍾意佢細細碟可以品嚐到每一款嘅美食仲係碟碟

日式放題梗係有刺身壽司、手捲、軍艦、特色手捲 、火焰壽司、手握壽司.... 真係點都點唔曬呀😋😋 我哋叫咗好多刺身你睇下成個拼盤上呀❤️好大睇呢😁😁 三文魚、赤蝦、甜蝦、帶子、鮑魚片、油甘魚、北寄貝、馬刀魚、希靈魚、文甲魷魚 、日本角螺、泰式生蝦😋真係件件都彈牙同好鮮味一流呀💯💯 黃金肉鬆金龍、牛油果軟殼蟹手捲 、蟹膏珍寶赤蝦壽司、黑松露、珍寶帶子壽司等等,嘩!已經值回票價啦😍😍

刺身

熟食時間喇😋😋 清酒煮蜆、枝豆、 鹽燒珍寶大蝦、辣酒煮花螺、招牌炒蜆、秘製香蒜廣島蠔、黃金蝦、燒菠蘿、燒超甜粟米、鐵板牛仔骨、韓式烤腩肉 、七味魷魚、 天婦羅炸蝦、天婦羅南瓜、天婦羅蟹棒、天婦羅茄子、天婦羅秋葵, 真係包羅萬有樣樣都咁好食,就係鍾意佢細細碟可以品嚐到每一款嘅美食仲係碟碟都咁好味喎💯👍💯👍

仲有火鍋時間😁😁豬骨湯底,肥牛片、豚肉片、烏冬、娃娃菜、冬菇同豆腐, 個湯底好好味架,肥牛仲好多添又彈牙,豚肉軟淋淋,烏冬係稻庭烏冬嚟㗎喎好好味喎滑捋捋㗎👍👍👍👍

仲有甜品呀😋出面已經有兩個大雪櫃係裝好多來自韓國呀泰國呀香港嘅雪糕同雪條㗎喇💯榴槤雪條榴槤香味好似食緊榴槤咁❤️西瓜雪條真係好似食緊西瓜咁㗎👍食至最後尾綠色嗰度有少少檸檬味好fresh㗎👍👍

最後尾服務員仲會遞張甜品紙畀我哋,甜品種類都幾多㗎😋我哋都揀咗個心太軟同埋椰汁紫米露😋仲有炸榴槤,真係大滿足,值得Encore Encore and Encore 呀!

不同時段不同收費238至到298就可以食到飽喇👍👍抵到震呀!

大本瀛日式放題
旺角西洋菜街1號兆萬中心10樓全層