2017-04-09 1282 瀏覽
超高質嘅日本野 又係廚師發辦 唔想失禮又想食好野 可以叫廚師定好既set 咩都有 坐定定就冇問題日本野除咗新鮮 仲有貼心服務依間店真係貼心到一個點! 男朋友餐廳之選呀~基本上就係坐喺度 師傅就會放底食物俾你 完全live 冰鯛堅係有冰😂 冰上面仲有柚子皮 魚本身味道好light 加咗柚子之後 好fresh 勁提鮮 銀鱈魚熟既食得多 生既真係未試過( *`ω´) 一試之下不得了 個皮好煙韌 味道好鮮 有甜 呑完仲感受到鱈魚獨特既味道 大愛💖💖💖油甘魚平日都係我至愛 不過個人喜愛油脂較重既部位 依個就淡少少 相對地較light 不過質感依舊一流海膽壽司終於到重頭戲 見到師傅整既時候 內心已一萬個期待 睇到個樣就知唔係野小 一入口 口感爆cream 又甜 口感滿分 味道滿分 配埋紫菜脆脆口感 爽!💖💖💖💖💖💖想encore ahh🙈左口魚邊壽司入口既溶既感覺 令人好舒適😌😌 好有油脂 配上醋飯 超合適😹蓮藕蝦餅蓮藕好爽脆 但蝦肉又打到好彈牙 咬落去食感好得意 蝦肉唔會好濃味 配落蓮藕度 就食得到蝦好清好鮮 加少少鹽 已經吊起所有味 得!野菜烏冬有得揀野菜定牛肉 想貫徹清淡口味 所以野菜了

日本野除咗新鮮 仲有貼心服務

海膽壽司
海膽壽司
野菜烏冬
有得揀野菜定牛肉 想貫徹清淡口味 所以野菜了 烏冬好有韌度 估唔幼幼都有咁嘅質感 不得了係個湯 勁鮮甜 好清 蔬菜既精華都落哂去
金目鯛
2017-04-05