2023-04-05 65 瀏覽
呢間餐廳都幾特別,下晝就係cafe形式,而夜晚就係有酒飲嘅Bar & Restaurant 😻 一入去樓底幾高,有一種空擴且舒服嘅感覺~✨伊比利亞火腿忌廉薯餅 - 整得幾精緻,面頭個ham咸香味足,配埋個忌廉薯餅食令整個味道更濃厚😜✨日式吉列炸豬排三文治 - 裡面除左夾住吉豬外,仲有一絲絲洋蔥增添口感,塊豬都幾大塊,而且係啖啖肉冇肥膏👍✨香蒜白酒蕃茄煙肉煮藍青口 - 青口份量幾足,個湯好清甜,沾麵包食或就咁飲都好正!✨紅酒燴牛臉頰伴忌廉薯蓉 - 牛臉頰夠晒腍,調味做得幾好;個薯蓉creamy得嚟好順滑😋✨Chocolate French Toast - 見到咁厚身都已經心心眼,裡面同面頭都有一層朱古力醬,toast身夠鬆軟,配埋雪糕食幾唔錯~🍦✨Handmade Churros - 感覺有港式油炸鬼嘅神髓,勁脆身,要配埋雪糕,焦糖脆餅碎同埋朱古力醬食會更香口🤩🍫✨2 Soon - 見到好多人都叫呢杯Signature Cocktail, 西柚味幾出,有淡香earl grey味,幾易入口✨Virgin Sangria - 提子味幾香,仲有cranberry juice令杯野酸酸甜甜咁,果

伊比利亞火腿忌廉薯餅

香蒜白酒蕃茄煙肉煮藍青口

紅酒燴牛臉頰伴忌廉薯蓉

Chocolate French Toast

Handmade Churros

2 Soon

✨Virgin Sangria - 提子味幾香,仲有cranberry juice令杯野酸酸甜甜咁,果味唔錯🍇
Virgin Sangaria

✨Matcha Dirty - 個色水幾靚,抹茶味好濃,佢冇加糖水,所以唔怕邪惡😸
Matcha Dirty

伊比利亞火腿忌廉薯餅