🐈✨✨✨✨✨✨✨✨🍽 The Pantry & Chips Republic📍旺角Moko Mall 4樓 436-438號舖每次去moko行過呢間餐廳都一定會見到有人等緊,都幾想試佢個pancake不過平時其實都唔會想特登去食呢啲大份甜品類嘅嘢食 (硬係覺得正餐食甜食好怪,當佢係甜品又太多,最岩早餐食但我想睡到3點🤷🏻‍♀️)上個月約屋企人去moko睇戲咁岩屋企人有商場coupon + 拎到餐廳飛就試咗\(//∇//)\3個人share可以試埋佢其他嘢又可以食pancake 🥰所有嘢都算有水準!!👨🏻‍🍳🤳🏻 Tiramisu Pancake $116 ❤️‍🔥空氣感十足🥹🥹食pancake 最鍾意搖個碟睇住個pancake震震下😹😹😹食落口好軟熟入口即溶!! 啲cream又好滑🥰Tiramisu 味配個朱古力醬甜度剛剛好~ 仲有生果 入口小清新( ´▽`)好滿意\(//∇//)\❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥👨🏻‍🍳🤳🏻 MO Burger $96係好好食停唔到嘅安格斯牛漢堡個牛厚得嚟鎖到肉汁 係我好鍾意嘅一個賣點!個包烘熱咗脆脆地 加埋微甜嘅軟身洋蔥 仲有好邪惡但係真係好好味嘅千島醬🥳好怕食到啲
🐈✨✨✨✨✨✨✨✨
🍽 The Pantry & Chips Republic
📍旺角Moko Mall 4樓 436-438號舖

3個人share可以試埋佢其他嘢又可以食pancake 🥰

所有嘢都算有水準!!
Tiramisu  Pancake

空氣感十足🥹🥹
食落口好軟熟入口即溶!! 啲cream又好滑🥰
Tiramisu 味配個朱古力醬甜度剛剛好~
仲有生果 入口小清新( ´▽`)
好滿意\(//∇//)\❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
MO

👨🏻‍🍳🤳🏻 MO Burger $96
係好好食停唔到嘅安格斯牛漢堡
個牛厚得嚟鎖到肉汁 係我好鍾意嘅一個賣點!
好怕食到啲太乾身嘅burger搞到要一路食一路飲水 呢個burger 完全冇呢個問題✨✨
White  Wine  Mussels

👨🏻‍🍳🤳🏻 White Wine Mussels $96
青口新鮮
我鍾意個汁 點包好好食 😂
相對上佢其他嘢食太出色😂😂
(Or我比荃灣某間Cafe嘅忌廉藍青口竉壞咗😂)
Sour  cream  works  chips

👨🏻‍🍳🤳🏻 Sour Cream Works Chips $52❤️‍🔥
有spircream、牛油果蓉醬
清新開胃
呢個價位算抵食😳😳
妹妹唔鍾意食牛油果但試完都話鍾意食 應該係因為個sour cream嘅配搭 + 唔係超多牛油果擺入口嘅感覺所以佢接受到🥳 我就好鍾意🙈

餐廳都幾大啲位算闊落,我下就走坐窗邊有啲陽光望住moko個遊樂場食感覺幾好☀️☀️☀️ 建議幾個人去食食到burger又可以試pancake(堅持一餐人面要有咸主食嘅人! 🙋🏻‍♀️)Pancake真係值得試😋
Tiramisu  Pancake
MO