2024-02-18 220 瀏覽
西多士 - 多士唔會太薄,所以口感幾好,表面油炸至金黃,好香脆,入面口感鬆軟,唔油膩,感覺多士幾新鮮!配上煉奶同牛油,真係一啖接住一啖,停唔到口。雖然西多士入面冇夾花生醬,但都唔減分!菠蘿油 - 菠蘿包口感鬆軟,皮都唔會過脆,唔會有一咬就甩曬嘅情況,我覺得整體嘅口感都唔錯,而且牛油嘅厚度啱啱好,唔會太薄。秘製豬軟骨飯 - 依個真係成日叫!佢個醬汁味道好好,好啱配埋飯同煎蛋一齊食!豬軟骨都好軟好👍!佢地嘅咖哩牛筋腩飯都唔錯!另外仲有好多其他選擇,包括「滋味常餐」、河粉、少量點心、蒸飯、火腿炒蛋菠蘿包等等。雖然佢地嘅用餐環境同服務唔算特別好,但個人認為佢地嘅食物唔錯!