上星期約左朋友去荃灣嗰邊食嘢,帶左佢去左呢間性價比好高嘅酒店餐廳🤭餐廳位置位於悦品酒店地庫層,環境寧靜舒適,而且空間感十足👍唔睇食物,環境都已經拎足分數☺️入到去打開餐牌,發覺價錢都非常吸引🤩只需要$148起就可以享受兩小時一份主食+自助吧任飲任食😍性價比極高☺️☺️我同朋友最後都係決定點烤紐西蘭肉眼牛扒😋😋肉眼扒好大塊,唔算好厚切,好啱我口味,點左七成熟,肉質都幾粉嫩,入口唔會韌,而且加埋牛肉肉汁,食落好濃郁嘅肉味🤤🤤拌碟嘅車厘茄亦非常鮮甜😊除咗自助吧,主食區選擇亦非常多,包括有炸物(薯格、春卷等)餐包、中式及西式餐湯、甜品區(小蛋糕、啫喱、桂花糕、豆腐花、窩夫等)新鮮水果🍉🥭沙律、前菜飲品同雪糕區,全部任飲任食😇😇當日飲嘅中式湯係合掌瓜合桃湯,好濃郁好香又無味精,好好飲👍另外必推介佢地嘅豆腐花,滑到不得了,我encore左三碗🤤🤤整體評價滿分💯絕對可以再次encore😻😘

我同朋友最後都係決定點烤紐西蘭肉眼牛扒😋😋

除咗自助吧,主食區選擇亦非常多,包括有炸物(薯格、春卷等)
新鮮水果🍉🥭
沙律、前菜
飲品同雪糕區,全部任飲任食😇😇
當日飲嘅中式湯係合掌瓜合桃湯,好濃郁好香又無味精,好好飲👍
整體評價滿分💯絕對可以再次encore😻😘

2024-01-19