一踏進這家餐廳,就覺得自己好似走入咗一個日本小街。🎐嘅氛圍令人仿佛身處異國。首先嚟咗個石鍋和牛蛋黃丼,熱辣辣嘅石鍋底下蓋著滿滿嘅和牛片,焦香撲鼻,仲有個蛋黃,咁啱準確咁坐係中間,淋上嘅芝麻令整碗丼飯香上加香,好惹味。和牛嘅香味真係撲面而來,軟滑得嚟肉質又好,粒粒分明嘅日本米,同佢地完美匹配,口感一流!再黎個辛口明太子稻庭冷烏冬,咬落去爽彈彈,微辣嘅明太子加埋爽口嘅烏冬,鮮味十足,冬烏香滑,食落又涼快,正!🍜點都唔可以錯過個甜酸炸蝦卷,外皮微脆,蝦味濃郁得嚟唔油膩,秘製甜酸醬帶點神秘嘅感覺,真係惹味到不得了。至於海鮮日式茶碗蒸,滑嫩得黎有驚喜,食落去真係有種溫暖嘅感覺,海鮮鮮甜,每一啖都充滿驚喜。最後個炸日本小權淮山魚餅,外皮炸到剛剛好,入口即化,同淮山嘅結合真係入味!整體黎講,呢度嘅食物,無論係賣相定係味道,都令人讚賞不已,絕對係黎呢邊必試嘅好去處。👍