2014-05-31 490 瀏覽
侍應拿了一盤好似滿載石春鋪唔滿個爐的鍋過來, 根本就放唔到幾多食物上去, 而且感覺不衛生. 味道很一般, 這個方法不會特別好食只會不熟.食物種類少得腸仔, 丸類, 雞肉類, 肥牛, 多春魚, 金菇, 而且整極都唔會熟, 因為佢D石春本身係冇預先加熱到, 只係靠一個小爐去加熱.因為食材本身是劣等,味道很差,就算什麼特別方法都只是一般平凡的難食料理,而且石頭粒的缺點就是不夠熱,一片肉可以有些熟有些生.肥牛脂肪很多,烤完得個油,肉鞋不好食. 雞肉不新鮮,味道不好. 多春魚太瘦,苦苦的. 其他肉類都好似放好耐般,不易入口.肉類味道淡而不鮮, 石春勁易痴底, 又多煙, 抽風系統形同虛設, 飲料很貴而且很難飲. 收費不平宜而且很多附加費, 不值得.

2014-05-16