餐廳: 品樂冰室
資訊:

2023-05-20 512 瀏覽
早幾日收工喺屋企附近食晚餐,見呢間品樂冰室經常都好多人食,未試過就走入去試下睇完個餐牌本來想食海南雞飯,點知佢哋油飯賣哂得番白飯,於是乎我就改叫咗個老街微辣炒貴刁試下另外加咗杯凍檸檬水,凍檸檬水糖水落得太多,我喜歡偏甜嘅都覺得甜咗少少。老街微辣炒貴刁賣相還可以,味道一般般,完全唔辣。也許可能係我食得辣吧?埋單一共六十七蚊。整體味道價錢店員服務都算正常。不難食但亦唔係好食。只係一般。不過回家後不久,我就肚唔舒服,肚瀉我全日就喺公司十二點多食過午餐,自己煮的,一直到夜晚八點幾先再食嘢,點解會食完晚餐肚瀉,自己衡量吧

老街微辣炒貴刁
2023-05-01