2024-02-24 972 瀏覽
成件事係因為外置SSD突然暴斃🫠係臨急臨忙之下zip時間去深水埗買而本身冇諗住食野嘅情況下我媽叫我點都要去試下哩間扒房🥹因為冇做任何research嘅關係😂所以入到餐廳先慢慢睇網上啲人主要食邊款扒🤡本身想試最貴嘅澳洲M7和牛里脊🥹但見到實在太多人叫封門柳🤗而且成個openrice勁多正評🤡本身都諗係咪真呀🙈所以決定跟大隊try try老實講..上枱見到件扒第一感覺又唔似好味到咁🤡可能係表面冇乜超級Grill嘅顏色😂直到將件扒切開唯止😂都未有好太驚喜😂原本我揀3成但我個人覺得似5成😂不過唔係7成我完全可以接受😈(可能係我眼光唔準😂)點知當我冇好大期望嘅情況吓食🙈驚喜先出黎😝🥴認真佢嘅grill味超級香🥹睇樣完全唔似有grill過🤭加上封門柳哩個部位好難差🙈一定肉味濃而且夠淋😂(但唔係鬆肉粉乸到冇哂口感個啲🤭)而沙津上枱雖然睇落比較乾🙈但要讚嘅係完全搵唔到生銹或姐蟲蛀嘅菜🙈加上完全冇加一嘅情況下🤭我絕對會返兜試埋另外嗰幾款扒🙈PS大家想食記得唔好4pm先黎..我哩次咁岩見到有人黎到摸門釘🥲🥲
成件事係因為外置SSD突然暴斃🫠
係臨急臨忙之下zip時間去深水埗買