餐廳: 殿 大喜屋
資訊:

2023-06-07 1906 瀏覽
見自助區有前菜、冷熱飲品、熟食、炸物、湯、糖水、甜品、沙律、雪糕等等,每樣食d個肚都唔夠裝。咁我地梗係埋位scan QR code睇有咩食先再出去自助區攞野食啦!正想埋位好眼利見到期間限定帝皇蟹棒手卷、海膽手卷,排左陣隊攞左返去先,紫菜仲脆,海膽鮮甜,呢個回本嘅~呢個品牌sell高質多款,所以基本上同食buffet真係無咩分別。好似新鮮刺身咁,都有好多款 - 松葉蟹腳、拖羅、北海道帶子、赤貝、海赤蝦,特別鮮甜嘅象拔蚌、劍魚腩、正文魚、油甘魚、池魚王等等。東南亞美食同地道美食都有,order嘅泰式虎蝦新鮮兼有泰國風味;避風塘炒蟹一客好多肉,炒得似模似樣,有大牌檔風味;黑椒蜜汁一口牛同蒜蓉露荀炒珊瑚蚌有酒樓嘅鑊氣,而呢個價錢食到和牛薄燒亦係bonus point之一~亮點嘅特式壽司首選柚子胡椒和牛燒壽司,配搭創新味道又好夾。日式料理我個人比較鍾意蒲燒鰻魚、芝麻雞翼、芝士年糕等等,尤其是芝麻雞翼嘅香脆惹味真係食唔停口~香氣撲鼻嘅中式燒乳鴿、大隻厚肉日式清酒煮蜆都比到surprise我!
見自助區有前菜、冷熱飲品、熟食、炸物、湯、糖水甜品、沙律、雪糕等等,每樣食d個肚都唔夠裝。咁我地梗係埋位scan QR code睇有咩食先再出去自助區攞野食啦!

帝皇蟹棒手卷、海膽手卷

蒜蓉露荀炒珊瑚蚌
避風塘炒蟹
黑椒蜜汁一口牛
柚子胡椒和牛燒壽司
亮點嘅特式壽司首選柚子胡椒和牛燒壽司,配搭創新味道又好夾。

椰汁雪耳燉奶
帝皇蟹棒手卷、海膽手卷