2018-08-23 172 瀏覽
朋友約飯所以一起黎試一下,我本身其實唔係好食得慣西式料理,但係哩間真係唔錯!哩次一共叫左五樣嘢,有飯有麵,大家一起share黎食。個人極推介香煎帶子淡蝦醬意大利飯,好有大澳風情🤣🤣比較貼近我哩啲食唔慣西餐嘅人嘅口味。帶子煎得剛剛好,唔會太老,好軟好鮮甜😋個飯都唔會太鹹,好香,入面有混左啲菇,好啱我口味!另外仲有個溫泉蛋卡邦尼意粉,隻溫泉蛋好圓好可愛,篤爆距果下好正🤣🤣意粉芝士味好濃郁,啱曬愛芝士人士😋😋不過稍微偏鹹左小小,但係都好好食!如果口味清淡人士可以試下西班牙海鮮意大利飯,對比起其他都比較清淡,因為食左其他先食距搞度距顯得更加清淡😂但係都唔錯架,蘿蔔青菜各有所愛啦。另外仲有柏施圖汁荷蘭大啡菇寬條麵,個菇真係好大!!都好好食😋!個面綠色好得意😂
哩次一共叫左五樣嘢,有飯有麵,大家一起share黎食。
香煎帶子淡蝦醬意大利飯
溫泉蛋卡邦尼意粉