2018-08-16 2077 瀏覽
早前初初開業,見他人山人海排隊,朋友話現在唔使排,所以今日一行五人過來試試,一入門口見咁多芝士蛋糕,已很開心😃由於中午時段有Lunch Special ,分量已相當足夠,我們決定選幾個組合大家分享一下先來個餐前麵包,三種味道,三種都很好味。之後我們點了一個Lunch special-Cheese pizza ,點這個餐很好,因為是跟一個份量幾足嘅沙律菜。茜拉雞肉牛油菓沙律相當吸引,面頭芋頭切成條狀,比薯條更吸引蝦肉天使麵,我們改了意粉,香草🌿味道很出色另外還有芝士四重奏長通粉,強勁芝士,真係要多幾個人分享,濃濃芝士香味,相當滿足因爲朋友生日追加了芝士蛋糕🍰,我們分別點了原味芝士蛋糕和檸檬芝士蛋糕,可能是美國口味,老實說,原味芝士蛋糕還可以,至於檸檬芝士蛋糕就真係過份甜和過份酸,朋友話食到檬晒眼還有當我們食到個餅底,竟然咬落去有粒粒的沙糖粒,真係神奇整體的食物質素唔錯,反而那招牌的cheesecake 有點失望最後個人覺得裝修燈光過份黃,在看餐牌時有點困難,生日必會影相的指定動作,出嚟嘅效果也過份偏黃,看看食物的照片就會明白

Lunch  special

先來個餐前麵包,三種味道,三種都很好味。

Cheeses  pizza  -Lunch  special  set
Cheese  pizza

茜拉雞肉牛油菓沙律相當吸引,面頭芋頭切成條狀,比薯條更吸引
Sheila’s  茜拉牛油菓沙律

蝦肉天使麵,我們改了意粉,香草🌿味道很出色

芝士四重奏長通粉

還有當我們食到個餅底,竟然咬落去有粒粒的沙糖粒,真係神奇
Original  cheese  cake

2018-08-16