餐廳: 鳳鳴石磨腸粉 (觀塘廣場)
資訊:

2024-01-22 263 瀏覽
以前從來都唔寫OpenRice, 今次去食發現員工態度差都算,收銀聽唔明個客要乜,千辛萬苦落完單,check 完張單冇錯啦,出餐嗰個Staff又可以唔睇吓人哋叫咩,比盒嘢佢就照包照出,最後行到返Office先發現俾漏嘢,咁為咗10幾蚊嘢都唔知行唔行去追,最終都係拎返去問,佢地一句唔好意思都冇,只係話少左野咪補俾你,全間舖d 人都係咁,只要有一個人講唔好意思都唔會劣評你。全店4個人又無咩客,都咁多年愈做愈hea, 唔會再幫襯。真心無下次,去幫襯既都睇清楚d 野先好走,佢地覺得漏嘢係好正常,補左俾你一句唔好意思都無。

2024-01-22
15 分鐘 (外賣自取)