2020-08-28 346 瀏覽
夜收工又突然好想食檬粉就衝左去買,食過幾次質素都不錯,而家外賣自取75折太抵啦!雞翼扎肉撈檬 $40我覺得呢個價錢有咁ge質素真心抵食,味道係中上但茶記價錢,美中不足係菜可以多d,雞翼可以脆口d好食指數:😋😋😋😋炭燒牛肉沙律 $43.5酸酸甜甜口味幾開胃,味道滿對jo好口味很不錯呢,牛肉調味很好只係有點overcooked有點韌,但可接受的(可能係jo對牛要求太高🙈)好食指數:😋😋😋😋小食拼盤 $51有雞翼、扎肉、蝦餅、紙米卷,完全滿足哂jo所有願望🤣質素也是中上,蝦餅都算彈牙,紙米卷皮煙韌有咬口加上醬汁和菜好fresh,正好食指數:😋😋😋😋整體最大感想太太太抵食!!!茶記價錢就可以食到質素不錯的越南菜,推介👍🏻同值得大讚服務態度,我打電話去落order侍應好禮貌咁復述清楚,去拎嘢食個時態度又好好,仲會提點jo放好袋入面d野先行,俾個❤️

雞翼扎肉撈檬 $40

炭燒牛肉沙律 $43.5