【超。幸福三文治】💰$60 嘩!真係超。大份🤩 齋睇都飽左👀 望落好似普通公司三文治🤔 但其實超級厚 個口細啲都冇可能一啖咬曬咁多層🙈 食落去有驚喜嘅感覺💫三層厚包包夾住六款配料🤙🏻 有芝士🧀 餐肉🍖 炒蛋🍳 青瓜🥒 火腿🥓 海苔🥪 明明全部都係普通野 但食落一啲都唔普通🤤 interesting~🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚💙💜【咸牛肉蛋三文治】💰$35其實食完兩件【超。幸福三文治】已經好飽🤭 但真係太好味🤤 唔想俾佢停🤪 所以決定試埋咸牛肉蛋治👅 相比超。幸福冇咁OMGGGG 不過性價比好高😍 $35有四大件 仲要好好味😋 一個人啪曬四件冇難度👌🏻🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚💙好想試埋🐧推介嘅超邪惡奶醬多士👅 奈何沒練習太耐 食嘢嘅感覺都追不回來🥺 下次再戰🤗宜家天氣涼浸浸 帶埋🐱🐶一齊坐岀面食下午茶都唔會太熱🌬幸福單品咖啡 (西環)西環西營盤英華臺1-6號華輝閣地下1號舖
【超。幸福三文治】💰$60

🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚💙💜

超幸福三文治

【咸牛肉蛋三文治】💰$35

🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚💙

咸牛肉蛋三文治

幸福單品咖啡 (西環)
西環西營盤英華臺1-6號華輝閣地下1號舖
超幸福三文治