2022-12-16 88 瀏覽
座落於The One, 少見手搖飲品會開係商場仲有少量位坐,行街行到又攰又口乾就岩晒啦~而家冬天唔洗消暑,只要解決口乾嘅感覺,所以趁呢個時候唔飲果味,就試其他飲品餐牌特別框起水墨風的分類,於是揀左呢個。可揀加cream、少甜、少冰。似乎玩骯髒concept,整出嚟好靚,真係似水墨畫!店員提醒要攪均底先好飲,芝麻多到我攪極都攪唔均,所以呢杯野飲極香芝麻味,厲害的係原全冇蓋過茶味!麻糬好咬,飲完好飽回頭指數:⧭ ⧭ ⧭ ⧭ ⧬個樣望落好平凡,食落口不得了!蘋果好香,咬落淋已仍然有咬口,竟然連cream都有蘋果味,每一啖都令成口充滿蘋果味,而且細細件都有唔少蘋果,啖啖都有果肉,唔怪得咁細件都賣呢個價味道評分:⧭ ⧭ ⧭ ⧭ ⧬回頭指數:⧭ ⧭ ⧭ ⧭ ⧬等拎野飲時見到旁邊有雪糕,好多款仲有特別口味~先四點鐘賣淨咁多,唔通好好味?!回頭指數:⧭ ⧭ ⧭ ⧭ ⧬抵食指數:⧭ ⧭ ⧭ ⧭ ⧬

麻糬芝麻烏龍鮮奶茶

富士蘋果蘋果芝士蛋糕