2018-04-26 235 瀏覽
Mini Friday我之前都有試過, 覺得唔錯, 所以今次約埋成班朋友黎再試多D野食, 我地五個人, 叫左五樣野, 及每人一杯野飲,份量就剛剛好.主菜我地係叫餐廳既Signature dish,  BEEF WELLINGTON & 脆燒德國原隻咸豬手.不過呢兩樣野都唔好食.. 好失望!唔知係咪租貴, 總之比起我上年黎食, 真係差左非常之多, 除左兩個沙律都幾好味, 主菜就真係好普通.可取之處係坐得算舒服, LIVE MUSIC唔算太嘈, 係觀塘食西餐黎講算平,飲品係每叫一個餸, 每杯飲品就可以半價, OPEN RICE訂位仲有88折. 每人唔駛200一位.呢個價錢唔可以要求太高!蕃茄水牛芝士沙律 – 幾好味腐皮蟹子沙律 – 幾好味皇牌威靈頓牛柳– 之前食過, D牛好好味, 今次差左好多, 完全冇味, 又UN.脆燒德國原隻咸豬手 – 餐牌張相超靚, 超勁咁, 上碟時都好勁, 係我地面前點火燒, 以為好正啦點知一D都唔脆, 都算係我食過最難食的豬手, 又好難切, 又唔脆, 我地要求過叫佢幫我地切, 因為真係好難切,佢話要我地自己切, 把刀又唔利, 切到我地死死下.水桶雞(MENU張相影

蕃茄水牛芝士沙律 – 幾好味

腐皮蟹子沙律 – 幾好味

水桶雞(MENU張相影出黎就好大好靚, 點知原來超細, 味道普通, KFC好食D)

蕃茄水牛芝士沙律
腐皮蟹子沙律