餐廳: 茶園
資訊:

2024-03-22 977 瀏覽
位於君悅酒店內面 離會展港鐵站好近 第一次黎呢個閣樓位 環境一流🥰樓底極高 好開揚空間感好夠 每一張枱之間都隔得比較開可以好放鬆咁傾計同食野 舒服✌🏻今次係Farewell 同事既一餐 同事本身幾中意食自助餐亦都黎過茶園食過佢覺得好高質所以揀左帶埋我地再黎一次 🙂平時比較少食自助餐 但特別中意食甜品🧁茶園既甜品都幾出名 食過之後 算係合乎期望 不錯食物選擇算幾多元化 冷盤比較多 特別係蔬菜類都唔少 相當新鮮🥬海鮮類選擇比較少 有啲可惜 😭同埋量都少 好快比人攞得七七八八特別一提 面包非常好食 雖然應該無咩人去食自助餐會幾個面包🤣🤣熟食就相對一般 烤肉類比較出色 熟度剛好🥩甜品方面 雪糕同蛋糕都幾多款式🍰🍦雪糕幾多特別味而且都幾滑蛋糕都出色 唔會太甜太膩 多多都食得落 正😊Overall 都合乎預期 唔錯的☺️方便指數: 4.5/5環境指數: 4/5回頭指數: 3.5/5地址: 灣仔港灣道1號君悅酒店閣樓
位於君悅酒店內面 離會展港鐵站好近
第一次黎呢個閣樓位 環境一流🥰