猶如在北海道白馬滑雪區上的小木屋,屋內牆壁上掛了各日式懷舊海報,柔和燈光加上梳化椅與擺設,感覺溫馨舒適。除了室內還有室外位置,可以飲野, 都幾 chill 嫁~.是晚嚐了二人前晚餐($650/2),包括了前菜、逸品料理、太卷、串燒、主食、甜品,十分豐富。其中最鍾意蜜糖柚子雞翼,串燒燒得岩岩好,芥辣八爪魚做佐口小食食不停😋 甜品選了烏龍茶牛奶布甸勁滑溜,茶味又濃郁,驚喜驚喜!.作為居酒屋又點少得酒精,這裏主打 cocktail,杯杯都好打卡嫁🥰 吸引到我的始終都是gin,帶點迷迭香同煙燻,好合我口味;朋友點了清葵,淡淡的 wasabi 味又甜甜地,還有 wasabi 紫菜加青瓜伴隨,又幾過癮!.白馬居酒屋不時都有不少活動,逢星期五晚就有魔術表演,好開心我當晚都有表演啊!氣氛超好,仲被邀請了出去了一齊玩🙈 多謝魔術師帶咗好多歡樂比在場每位 👏🏻 睇到個個哇哇聲🫨🫢.另外一提,這裡都好歡迎毛孩來嫁😍🐶....

另外一提,這裡都好歡迎毛孩來嫁😍🐶