2021-06-20 939 瀏覽
武漢肺炎搞到仲有限聚令, 同d fd而家唔可以一班人出街食,唯有上friend屋企整嘢食啦~ 我地上去玩之前, 食個light lunch先~ 我地揀咗食餃子, 就係呢間天園餃子喇估唔到呢間鋪仔細細,都唔少人嚟食喎, 仲要有好多外賣, 我地等咗一陣就入到去坐卡位, 佢係用qr code自己落單, 好方便 我地一行3 人, 叫咗一份十只香茜豬肉餃, 同兩份set, 揀咗白胡椒雜菌豬肉餃同韭黃冬菇豬肉餃, 麻醬雞絲粉皮同麻辣雲耳海哲, 估唔到個麻辣雲耳海哲又幾好食喎, 少辣, 有好香嘅麻味, 雲耳海哲都好爽口入味~ 個白胡椒雜菌豬肉餃都好surprise, 估唔到咁夠胡椒味, 真心正~ 佢個香茜豬肉餃同韭黃冬菇豬肉餃都好好食, 只係個白胡椒雜菌豬肉餃surprise us a lot, 下次嚟一定要叫~

麻醬雞絲粉皮
麻辣雲耳海哲