黎唔切影相就急急腳走人之前係呢間都食過幾次晚市放題唔差既,今年總共食左兩次午市定食,明顯feel到食物質素下降,今日仲食到發霉甜品😵😵上一次食午市就無包甜品既,今次食到一半職員就送左甜品上黎,有兩片水果同埋兩個細既杯裝甜品有杯好似紫色既甜品,食之前打算望下佢上面一粒粒既裝飾係咩,一睇嚇一跳已經發左霉當然即刻叫左職員過黎,職員睇左個杯確認係發霉,一句唔好意思都無,就直接問洗咪換第二杯😭大佬仲邊夠膽食(食過佢地放題都知佢地甜品係擺甜品櫃自己攞,一開始職員應該都係甜品櫃攞甜品比我地,唔會夠膽食同一個櫃既其他甜品囉🥶到底擺左幾耐…可以既係食物一定唔新鮮,甜品要擺到發霉都一定唔係一日兩日既事)用餐時,我坐既卡位上方燈不停閃爍,明明有其他空位,明明食物都未職員見到都無幫我地調位🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️食物同埋服務都好失望…之後觀察左陣果陣既職員應該係經歷(裝束唔一樣),但係埋單果陣職員都無再跟進,唔會再去🙏🥲
黎唔切影相就急急腳走人