見到周圍都紅噹噹,就知快要過年啦🧨大家辨好年貨未呢❓新春最講意頭🤑除咗食髮菜、蠔豉喻意發財好市外,今年都可以試試Cake Sakura推出「爆棚十三么無糖蛋糕」🌟食完包你新一年打牌鋪鋪自摸爆棚十三么,發發發😎.🌟爆棚十三么無糖蛋糕.睇到個外型就知今年年頭發到年尾🤪以十三么主題,十三隻牌圍繞中間大大個「發」字💥麻雀係用朱古力做,唔講仲以為係真牌,估唔到食得🤣造型滿分💯.蛋糕多款味道選擇,今次揀咗無糖烏龍茶😌特別欣賞店家對健康嘅堅持💖堅持唔用牛油焗製,使用美國大豆菜油零膽固醇✅無糖版本更使用天然稀有糖,並非人工代糖💕所以不論糖尿病人、孕婦、長者都食得,啱晒一家大細🫶🏻.蛋糕入口散發芬芳茶香,鮮忌廉對比坊間感覺更輕盈😋質感蓬鬆柔軟😙味道上甜度同烏龍茶淡苦完美結合,取得平衡😌平時食完蛋糕點都有啲膩,但呢款款絕對無呢種感覺🥰.由於店家小店經營,所有蛋糕都係店主人手取貨前當天製作👩🏻‍🍳大家想買的話,記得提早預訂☎️順帶一提,佢哋都有製作一啲Cup Cake、散水餅、曲奇等小茶點,有興趣都可以上佢哋官網睇睇😝

🌟爆棚十三么無糖蛋糕