2018-06-08 232 瀏覽
較早之前有留意呢間,咁岩有位外國朋友泥香港,咁就想帶佢食一d特別既野食~所以就book 左夜晚食啦一踏入就覺得環境好舒服,我地安排坐係靠近窗邊~直接進入主題第一杯三眼仔係抺茶口味既,又唔會話好苦,抹茶控必叫呀另一杯係玫瑰鮮奶,每一口都有甜甜嘅玫瑰味,同牛奶味好夾,會令人再想叫多一杯飲既衝動!接下來係主菜~朋友點左個黑松露油炒先帶子虎蝦意粉:蝦煮得好入味,而且啖啖肉!意粉係用黑松露油炒過嘅,所以成個配搭好野味!又唔會太咸我就點左白松露油香煎深海魚柳意粉:本身唔多食魚既,但見食評有人推薦就想嘗試下。好意外地好味,唔會有腥味,意粉加埋香草同埋白松露油一啲都唔油膩,反而每一口好正,食唔停口!總括泥講,十分滿意,朋友亦都食得好開心,最緊要係服務員態度好!

一踏入就覺得環境好舒服,我地安排坐係靠近窗邊~

直接進入主題

三眼仔熱鮮奶抹茶
玫瑰之吻

第一杯三眼仔係抺茶口味既,又唔會話好苦,抹茶控必叫呀

黑松露油炒先帶子虎蝦意粉
白松露油香煎深海魚柳意粉