2024-01-28 179 瀏覽
係這間餐廳一坐低,心情就好似食到免費午餐咁開心🎉。首先捧上嚟嘅ShackBurger,個包軟熟得嚟又唔會爛,啖啖肉嘅感覺真係正到爆炸💣,而且生菜脆得嚟唔會水浸浸,蕃茄又新鮮,Shack醬更加係滋味十足,搞到我忍唔住嘴角上揚。講到Cheese Fries嗰啲波浪形狀條條分明,炸得啱啱好,外脆內軟🍟,咬落去個聲音都曲折迷人,溶溶哋嘅芝士醬淋上去之後就更加係乜都唔使講,成日唔知不覺手又去夾多一塊。至於Chocolate Milkshake,厚厚嘅口感同埋唔會太甜嘅巧克力味,啱啱好平衡哂我個漢堡餐,真係令人心滿意足!食完出嚟行行下,感覺食咗場美食又唔會太有罪惡感咁,推介呢間給大家,快啲嚟試下啦!👍🏻🍔👏🏻