2017-09-05 229 瀏覽
韓燒越嚟越多,但呢間係我由中學時代食到依家,真心推介!每次嚟到都勁排長龍,由 reception 一直排都樓梯頂,你都唔好話唔誇張。肚餓等緊嘅時候可以先食下配菜,芽菜果碟係我嘅至愛,食完仲可以無限按照喜好添加!嘢食亦有多元化選擇:海鮮類、牛肉類、其他肉類、湯品類、石鍋飯等等,每項都有 5-10 款選擇,仲有小食添!小心唔好一次過柯打太多,因為份量都算大嘅。當中湯品類我會介紹返人參雞湯,小食就要試下蛋包魚啦!食咗咁多年,餐單保存咗我最鐘意嘅小食亦有增設多款食物,另外進步咗嘅係每碟份量細返少少,客人就可以試到多幾款唔同嘅食物。除咗晚市,餐廳亦有提供午餐放題,本人就覺得咁樣食 lunch 會 heavy 咗啲,你有興趣都可以試下嘅,我自己叫返個普通 lunch set 就可以啦!

配菜

2017-08-29