餐廳介紹: La Famille菜式: 西式蛋糕地址: 銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場B2樓B201號舖 #中產窮L 平時都唔係好捨得買Cake 食, 件件都幾十蚊起,不過,咁岩Times Square 購物完送左張餐廳消費滿100蚊,減50蚊coupon,咁即時覺得非常抵買。 呢間餅店長期有條小人龍,排左10分鐘左右就輪到,#中產窮L 今次就選左日本日向夏蜜柑味同日本白桃味(65蚊)。 包裝盒同纸袋都好精緻,自用送禮都適宜,至於蜜柑同白桃果肉味道都好新鮮,蛋糕都好軟熟,總括而言,蛋糕值得推薦,價錢如果咁岩撞正有埋折扣就更佳。 #中產窮L #LaFamille #cake #hkfoodie #foodie #foodiehk #hkfoodieblogger #銅鑼灣美食 #Causewaybayfood #香港美食 #銅鑼灣食好西 #香港食好西 #食好西 #香港好去處 #hkfoodporn #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkkol
餐廳介紹: La Famille
菜式: 西式蛋糕
地址: 銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場B2樓B201號舖

日本日向夏蜜柑味和日本白桃味

2022-11-06
15 分鐘 (外賣自取)
日本日向夏蜜柑味和日本白桃味
  • 日本白桃味