2014-11-14 1112 瀏覽
今日係第二次黎哩度,上一次黎係兩個星期前,但真係好掛住d飲品,所以同老婆好快咁山長水遠入多黎一次。由於帶住隻狗仔,所以只可以坐露天位置。間鋪其實比較細,露天位置只可坐8-10人,而好多人都選擇坐出面,所以suggest帶狗的朋友要預早book出面的位。第一次黎我們叫了all day breakfast 同埋egg benedict , 個Al day breakfast 轉左做牛角包,個牛角包又鬆軟又香脆,真係十級好味!all day breakfast 的蘑菇好新鮮, bacon同sausage 都有質素,個炒蛋加埋芝士份外滋味! 不過個egg benedict 冇咩特別。 第二次黎encore了all day breakfast , 另外叫了士多啤梨醬ribs, 個ribs好淋好滋味,配菜的薯角唔油脷好新鮮,點士多啤梨jam食一流!到飲品喇。凍桂花蘋果茶,讚!桂花味濃郁,蘋果味鮮甜!凍士多啤梨茶紅茶,老婆至愛,第一次飲用jam沖的飲品,估唔到咁match又有新鮮感!番到屋企後,我們即刻自己用屋企剩餘的jam去自己沖來試下,咁當然冇哩度的咁好飲啦!所以第二次黎的時候順便掃多兩罐果ja

到飲品喇。凍桂花蘋果茶,讚!桂花味濃郁,蘋果味鮮甜!凍士多啤梨茶紅茶,老婆至愛,第一次飲用jam沖的飲品,估唔到咁match又有新鮮感!番到屋企後,我們即刻自己用屋企剩餘的jam去自己沖來試下,咁當然冇哩度的咁好飲啦!所以第二次黎的時候順便掃多兩罐果jam番屋企自己慢慢歎!
Tiffany blue,女人至愛
Egg Benedict
All day breakfast
凍士多啤梨醬紅茶,妹仔都想飲!
凍桂花蘋果茶
All day breakfast
凍士多啤梨醬紅茶,妹仔都想飲!
凍桂花蘋果茶