餐廳: Supergiant Social Dining & Cocktail Bar
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
諗住食餐好啲,同咗幾位同事去試酒店新餐廳嘅Set Lunch🍴 埋單$200唔使有三道菜。氣氛好舒服,staffs亦十分周到,度過咗個好愉快嘅lunch time😋頭盤🥟我哋share咗尼泊爾momo同酸汁吞拿魚🐟 Momo要趁熱即刻食,好flavourful,完全食唔出係素餡,亦唔係度度有得食!吞拿魚好colorful兼好開胃! 主菜🥗我今日叫咗個沙律,啱晒女仔,同事話熱食嘅雞同羊架都好惹味!甜品🍨嗌咗個焦糖燉蛋,唔會太甜,有少少茶香,大滿足!飲品🍸Staffs介紹我哋試咗幾杯original cocktails,每杯都有自己嘅主題,好特別容易好容易入口。佢哋不停過嚟問我哋覺得啲嘢點,感覺好細心💕可能啱啱開所以無乜人,所以我哋坐得好舒服😂 但Overall無論環境、服務、食物都要俾5粒星🌟 下次會再同朋友夜晚嚟支持,試下佢其他嘢食同飲品🤘🏼

頭盤🥟

主菜🥗
我今日叫咗個沙律,啱晒女仔,同事話熱食嘅雞同羊架都好惹味!

甜品🍨
嗌咗個焦糖燉蛋,唔會太甜,有少少茶香,大滿足!

飲品🍸

Himalayan Momos