2017-01-10 209 瀏覽
而家做飲食少啲創意就容易輸蝕 要令自己突圍而出又不至於只著靠排面成功-熨斗幫到你。係,就係熨烤。蘊含金仔元素之captain... Kim😂好高傲。店內裝修好出位 ⛓。叫左個shake柚子soju🥛味道帶清新 配制作中嘅燒肉一定好夾。五花肉好厚 自己都唔知點開始,店員主動幫我地燒 好好啊。旁邊有蛋漿 我地加入芝士、粟米 到半生熟時上碟係最好味 唔會過乾。努力熨啊熨熨熨。。🌡用生菜卷住燒好又多汁嘅肉 需要的話包埋kimchi ,你識架啦轉眼間換網後就開始食另一味~呢個雪花牛,份量剛好,如果四人都係嗜牛者的話就可以叫多碟🐂上枱時溫度掌握亦好,軟身 煎幾煎就食得🐮不妨留意下menu,菜式名好盞鬼。我地呢個炸芝士竹輪名為「怒炸大竹輪」大大舊好抵食👍🏻分享menu:其實點解唔叫Fried Kim Rice?😂😱
努力熨啊熨熨熨。。🌡
扭紋五花肉
轉眼間換網後就開始食另一味~
雪花牛
怒炸竹輪