今日又跟同事嚟到大埔搵好嘢食啦因為天氣都開始轉涼,有番多少秋意,同事決定嚟番一個煲暖下身。調味料種類都好多,任君選擇。嘢飲嗌咗竹蔗茅根同埋酸梅汁,兩種都好好飲好欣賞好解渴。叫咗胡椒豬肚鮮雞煲,至尊牛三拼,唧唧魚麵,脆肉鯇片,手打四寶丸8粒,自製脆響鈴等等。佢個至尊牛三拼係物超所值!餐牌嘅選擇勁多,真係令有選擇困難症嘅我哋諗咗好耐先諗到食咩好。食物嘅份量真心好多。我哋四個都爭啲食唔曬。佢啲脆肉鯇片好新鮮,份量亦都好多。我仲好鍾意佢個胡椒豬肚鮮雞煲!!!一啲都唔肥膩,胡椒味夠濃,辣辣地,好啱我食haha豬肚同埋雞嘅料又夠多喎。我特別鍾意佢嘅自製響鈴,唔會似出面嗰啲響鈴咁得個油字,脆度十足。唧唧魚麵可以自己唧,同事玩得好開心。我特別欣賞呢間餐廳除咗用料份量好足同好新鮮之外,佢哋每一位員工都係非常之熱情友善親切!!呢樣我覺得係令顧客想再三光顧嘅主因之一!!好多謝熱情既佢地令我哋有一個愉快的晚上!!誠意推介喺冬日裏面想搵個舒適嘅地方打返場靚邊爐,同三五知己談心,又有親切嘅員工在場嘅餐廳!!!
今日又跟同事嚟到大埔搵好嘢食啦

調味料種類都好多,任君選擇。

嘢飲嗌咗竹蔗茅根同埋酸梅汁,兩種都好好飲好欣賞好解渴。

佢個至尊牛三拼係物超所值!

食物嘅份量真心好多。我哋四個都爭啲食唔曬。

佢啲脆肉鯇片好新鮮,份量亦都好多。

唧唧魚麵可以自己唧,同事玩得好開心。