餐廳: My Ahjussi
資訊:

2021-06-05 1550 瀏覽
之前去左韓式花花CAFÉ-MyAhjussi🌸🌸係一個位於大角咀的小店cafe🍁入面有韓式及素菜的選擇🥟🍗而且環境同空間都好闊落,仲有好精緻的小裝飾,環境都好舒服!🥘-我點了韓式便當配甜辣炸雞🍖🍗餐具都用上韓系的設計,而甜辣炸雞的確十分惹味😍兩樣加起來十分滿足,而且有韓系便當,即使有烤雞都可以中和一下💯而且炸雞的份量剛剛好滿足怕食太多的我女生們必點呀!😙😙-另外,也點了泡菜豆腐鍋🥘入面加上了生蛋,在食泡菜鍋中有淡淡的蛋味🥚口感更加豐富呢! 我本來就好喜歡泡菜豆腐鍋🫓,健康又惹味的感覺!😋🥰-小食方面,點了最愛的甜蕃薯條🍠🍠我自己本身好喜歡食蕃薯,健康又好食😚,如果在餐牌上看到有Sweet potato fries, 是必點🤣🤣好喜歡香口的甜蕃薯加茄汁,真係好好食!😝-我們也點了牛油果炸豆腐沙律🥗🥑🥑炸豆腐的口感很滑,又加上牛油果🥑,即使係沙律口感也一樣豐富,而且感覺好健康呢!🍅🥗-整個晚飯都好滿足又好食💛🧡滿足晒本來很期待韓食的我🐻小店的服務用心又舒服,值得去支持一下!🌺
之前去左韓式花花CAFÉ-MyAhjussi🌸🌸
係一個位於大角咀的小店cafe🍁
入面有韓式及素菜的選擇🥟🍗
而且環境同空間都好闊落,
仲有好精緻的小裝飾,環境都好舒服!🥘
我點了韓式便當配甜辣炸雞🍖🍗
餐具都用上韓系的設計,而甜辣炸雞的確十分惹味😍
兩樣加起來十分滿足,
而且有韓系便當,即使有烤雞都可以中和一下💯
而且炸雞的份量剛剛好滿足怕食太多的我
女生們必點呀!😙😙
另外,也點了泡菜豆腐鍋🥘
入面加上了生蛋,在食泡菜鍋中有淡淡的蛋味🥚
口感更加豐富呢!
我本來就好喜歡泡菜豆腐鍋🫓,
健康又惹味的感覺!😋🥰
小食方面,點了最愛的甜蕃薯條🍠🍠
我自己本身好喜歡食蕃薯,健康又好食😚,
好喜歡香口的甜蕃薯加茄汁,真係好好食!😝
我們也點了牛油果炸豆腐沙律🥗🥑🥑
炸豆腐的口感很滑,又加上牛油果🥑,
即使係沙律口感也一樣豐富,而且感覺好健康呢!🍅🥗
整個晚飯都好滿足又好食💛🧡
滿足晒本來很期待韓食的我🐻
小店的服務用心又舒服,值得去支持一下!🌺
牛油果炸豆腐沙律
泡菜豆腐鍋