2019-12-04 258 瀏覽
晚餐時段有All Day Menu同Dinner Set Menu選擇Dinner Set Menu比較抵,比All Day Menu多左湯/沙律,但主食的選擇唔多伯爵紅茶☕️基本上每個主食都會跟一杯伯爵紅茶,係採用Dilmah的伯爵茶茶包哩隻茶包味道好濃郁,不過茶包一般黎講都唔會差南瓜忌廉湯個湯係跟Dinner Set Menu的套餐,口感非常豐富濃厚,入面有少少的籽,有啲野咬下我仲飲到蛋黃的味道,成個湯唔知用咩材料製成,但絕對真材實料慢煮紅酒牛尾意大利粉 $98 (Dinner Set)有一大一小的牛尾,份量唔係好多味道印象唔深刻,已經唔記得左,即係味道普通,淨係記得係好食嘅秋葵茄子翠玉瓜(素食)手造PICI $98秋葵好多黏液滑潺潺,為左健康我都會食翠玉瓜爽脆,無印象有食過茄子😂Menu寫PICI係形狀似烏冬麵,口感彈牙,個人就覺得有少少煙韌,唔太鍾意哩隻口感黑松露雜菌忌廉汁意大利粉 $78 (Dinner Set)上面有一篤黑松露,撈勻食幾香口忌廉汁佈滿係每一條的意粉,香滑可口,不錯不錯溫泉蛋日本黑豚肉醬意大利粉 $88隻溫泉蛋都幾生,可以撈勻落意粉度聲稱採用日本黑豚肉醬,當然我

伯爵紅茶☕️
哩隻茶包味道好濃郁,不過茶包一般黎講都唔會差
伯爵紅茶
南瓜忌廉湯
我仲飲到蛋黃的味道,成個湯唔知用咩材料製成,但絕對真材實料
南瓜忌廉湯
慢煮紅酒牛尾意大利粉 $98 (Dinner Set)
有一大一小的牛尾,份量唔係好多
慢煮紅酒牛尾意大利粉
秋葵茄子翠玉瓜(素食)手造PICI $98
秋葵好多黏液滑潺潺,為左健康我都會食
翠玉瓜爽脆,無印象有食過茄子😂
秋葵茄子翠玉瓜(素食)手造PICI
黑松露雜菌忌廉汁意大利粉 $78 (Dinner Set)
上面有一篤黑松露,撈勻食幾香口
忌廉汁佈滿係每一條的意粉,香滑可口,不錯不錯
黑松露雜菌忌廉汁意大利粉
溫泉蛋日本黑豚肉醬意大利粉 $88
隻溫泉蛋都幾生,可以撈勻落意粉度
聲稱採用日本黑豚肉醬,當然我係食唔出分別,同一般的肉醬差不多
溫泉蛋日本黑豚肉醬意大利粉
Coffee Art的意粉有一定的水準,每一款意粉的味道都係剛剛好,不過份量就偏少

年輕的待應姐姐人很好,有禮貌笑容滿臉,仲講得笑😆👍🏻
2019-11-30
慢煮紅酒牛尾意大利粉