2019-04-17 219 瀏覽
已經幫襯過差不多20次,大部分時間都唔會令我失望,尤其是甜品做得出色,而且性價比高。今次係屋企食完晚餐,想找個地方吃西式甜品。喜歡Beans會定期轉款,又同時keep返本身人氣的食物,今次order了這個GAT,是limited edition. 單單是外表和presentation已經贏哂,都只係$58,盒內的乾冰都last到超過1分鐘,夠哂時間打卡拍片加影相ga...雪糕是冰凍的益力多味,但不太甜有少少輕微的乳酸味,好清新...三個桔仔造型夠可愛,外面橙色係脆卜卜但好chewy (係咸水角外皮的口感),入面係好濃的奶黃,全部加埋味道和口感好夾好balance! 即使係伴碟的士多啤梨都好清甜,底下的碎有濃濃的朱古力味,並不是死甜,配角都好出色,值得一試!

今次係屋企食完晚餐,想找個地方吃西式甜品

GAT
Hazelnut  Mocha
2019-04-16
$70 (宵夜)
GAT
Hazelnut  Mocha