2020-09-15 383 瀏覽
每次經過都話想試never too late dining,因為嗰門面幾吸引。生日嗰日,終於一試,喺openrice 訂仲有折扣。Never too late dining環境幾好,適合用黎打卡🤣 暗暗地,有啲氣氛。而且服務好好!好樂意幫我哋影相,仲有唔同角度!讚👍🏻兩個人叫左幾樣野食,我哋都覺得食物普通,不過擺盤都可以。藜麥紅菜頭蘋果沙律配紅洒醋汁呢個沙律我叫嘅時候,因為佢個名都有少少期待。我好期待嗰dressing,味道係唔錯,但係得好少,搞到嗰沙律唔夠味。食落啲沙律菜係苦嘅,quinoa得啲啲。有少少失望炸魚柳炸得幾好,魚質嫩嘅,不過以佢定嘅價,份量有啲少。蟹肉蝦粒意大利飯Creamy!味道不錯,嗰米煮得剛好,不會太淋仲食到少少硬生👌🏻我地仲叫左個意粉,不過唔記得影相🤣淨係記得男朋友話佢嗰pasta好乾,有啲淡味。Any肥,環境氣氛服務都很好!食物可以更好!

兩個人叫左幾樣野食,我哋都覺得食物普通,不過擺盤都可以。

藜麥紅菜頭蘋果沙律配紅洒醋汁

炸魚柳

炸得幾好,魚質嫩嘅,不過以佢定嘅價,份量有啲少。

蟹肉蝦粒意大利飯

Any肥,環境氣氛服務都很好!食物可以更好!