招聘中
$16,500-$25,000
$15,500-$21,500
$25,000-$28,000
月薪
更多筍工 (5)
之前朋友同我慶祝生日,帶左我黎太子既牧羊少年咖啡館,而家補寫返個食評先~店舖位置唔算好近地鐵站,無咩點去過太子呢邊既我完全係跟住朋友行。。。行行下就到了xd原來係一間小店,面積唔大,星期六既午飯時間(1:00pm左右)都好多人等位。朋友話要等位唔好鬧佢唔關佢事,因為呢間lunch係無得book既~其實我又唔介意等,不過個日都好凍而且要喺後巷咁樣既位置等位真係麻麻哋lol 等左大約40分鐘就有位啦~其實傾下計時間好快過,不過等等下突然好大風真係幾凍,更加想快d食野暖下胃。侍應安排左我地兩個人坐近窗邊既位置,其實就係望住頭先等位個條後巷,不過是但啦😂😂😂Menu設計得好有心思好靚,而且圖文並茂~~~我覺得值得一讚~~價錢都好合理,$1xx一碟主菜啦。我地叫左每人一個俄式牛柳絲意粉同埋一個唔知咩豬扒share,其實本身我想食鬆餅,但係朋友一句「lunch食呢d?!」我就覺得都係唔好叫了。。。。個意粉好大碟,而且賣相同埋味道超好!!!牛柳夠多,意粉質感彈牙而且掛汁,仲有d sour cream。豬扒份量真係多到不得了,賣相一樣好好,味道都好好,肉汁夠,肉質鮮嫩。唯一一樣就係太大碟啦我地兩個人完
價錢都好合理,$1xx一碟主菜啦。
豬扒份量真係多到不得了,賣相一樣好好,味道都好好,肉汁夠,肉質鮮嫩。唯一一樣就係太大碟啦我地兩個人完全食唔曬(利申:食量算多哈哈哈哈哈哈哈)!!
總括黎講呢間餐廳雖然細細間但係環境同味道都好好!!!!會再黎!!!!
2022-01-08
生日