2019-05-29 164 瀏覽
媽媽生日食好d,見呢間都幾多人讚喎,就同媽媽去試下先。門口有d 隱蔽,差d 行過左。不過有d 似會所形式,感覺grand 左😂(門有d 重,拉唔郁🙊)初感地方唔算太大,得10張檯左右,但其實裡面有一邊係間左房。總體環境都幾舒服。先黎一個白木耳小食,很特別,味道都唔錯。再黎一個椒鹽田雞腿,炸漿岩岩好,以為唔太熱,咬第一口先知裡面係燙口架,而且仲好juice 😋😋。再配一個香芋鳳尾蝦,兩款炸物都沒有太膩既感覺。炒龍蝦球🦞,很清爽。豆酥鱈魚,上面係炸蒜蓉。好惹味😋,外脆內軟,咬落仲好juice.主菜仲有懷舊八寶鴨🦆,唔係度度有得食架。裡面超足料,d 肉好林好香。另外仲有話梅豬手。甜品有馬拉糕同芝麻卷,嘩😍😍,係菲林呀!好香濃既芝麻味呀!好想食多客呀。😋😋傳統加少少新野,好有新鮮感。而且餐廳既材料同服務都非常好。
媽媽生日食好d,見呢間都幾多人讚喎,就同媽媽去試下先。

先黎一個白木耳小食,很特別,味道都唔錯。

再配一個香芋鳳尾蝦,兩款炸物都沒有太膩既感覺。
炒龍蝦球🦞,很清爽。

傳統加少少新野,好有新鮮感。而且餐廳既材料同服務都非常好。