2014-08-23 4802 瀏覽
朋友生日出去慶祝,想食西餐又想食平DD,就揀outback la!去之前先book位,就唔洗擔心冇位! 我地帶蛋糕黎,重唔收切餅費,值得一讚! 環境及服務:暗暗地好浪漫,旁邊有個小吧枱,服務態度Good!上菜時間OK!先來個免費黑糖麵包, 咬落去個包又熱又軟,正! **麵包原本係可以繼續添食!哈哈…我地最後食左兩個 小食拼盤(包括:炸雞-小辣,醬燒豬肋骨,芝士煙肉薯條) 炸雞:小辣已經好辣,下次問下有冇走辣 醬燒豬肋骨:肉質好乾,真係柴皮之選!! 芝士煙肉薯條:有香濃芝士味又香脆!正!而成個拼盤太多唔同味道,建議大家*中途或者最後可以食西芹同胡蘿蔔,作清清味蕾!!安格斯牛排(7成熟+配黑椒汁+2個配菜),7成熟剛好,肉質軟滑,唔韌又多汁! 黑椒汁唔太辣,絕不搶牛肉的鮮味!配菜有好多選擇,我揀左薯蓉同沙律,薯蓉是必然之選,而沙律大部份係椰菜,好怪!好難食!茄汁海鮮意大利粉,海鮮好爽口,醬汁味道一般,因為加左胡椒,所以都幾辣,鍾意辣的朋友可以試下,份量十足,三個人share黎食剛剛好!*份量多,啱曬一班朋友一齊share野食啊!*唔收切餅費*環境:暗暗地好有氣氛

小食拼盤(包括:炸雞-小辣,醬燒豬肋骨,芝士煙肉薯條)
炸雞:小辣已經好辣,下次問下有冇走辣
醬燒豬肋骨:肉質好乾,真係柴皮之選!!

芝士煙肉薯條:有香濃芝士味又香脆!正!
小食拼盤
茄汁海鮮意大利粉
*份量多,啱曬一班朋友一齊share野食啊!
*唔收切餅費
*環境:暗暗地好有氣氛