一行六人去咗呢間德國因為未黎過+未齊人, 我地睇得可能有d耐,加上我地想等齊人先,期間個待應係咁喺我地枱隔離行出行入,問咗好幾次需唔需要點餐,又係咁俾drink menu我地,想我地order drink嘅感覺好啦,齊人,我地已經傾到差唔多,待應又埋黎催,問我地要咩,我地點餐中間搵緊食咩時佢又係咁幫我地翻本menu, 真心煩,其實又唔full 有咁趕咩我地叫咗pizza *2 , 一個加火腿,一個加蝦 雞翼薯條籃,豬手,腸拼盤另外點咗啤酒,酒精飲品,橙汁 凍檸茶我飲嘅凍檸茶唔夠凍同冇糖漿食物ok, 雞翼勁香,剛好一人一隻pizza都唔錯,係太多洋葱,咁啱我又唔太食腸拼盤 我唔太分到佢拼緊d咩,但味道ok豬手最遲先到,都差唔多飽晒,佢會幫我地切埋再上枱,呢樣幾方便我地差唔多食完佢地又黎問我地要唔要再order drink, 同埋佢地都係咁sell我地$540/10杯 drink, 其實要我地會order ga la....唔洗成日係咁問呢間總括食物ok, 但連水都要order, 加上待應咁樣,真係扣晒分唔係一間會encore嘅店
一行六人去咗呢間德國

另外點咗啤酒,酒精飲品,橙汁 凍檸茶

我飲嘅凍檸茶唔夠凍同冇糖漿

食物ok, 雞翼勁香,剛好一人一隻

pizza都唔錯,係太多洋葱,咁啱我又唔太食

腸拼盤 我唔太分到佢拼緊d咩,但味道ok

唔係一間會encore嘅店