2019-09-13 523 瀏覽
今次去了樂園幫friend慶祝生日,一入到去間餐廳覺得比想像中靚同fancy,周圍有好多鋪滿左花嘅牆打卡,亦會提供頭飾,仲有兩隻貓可惜個陣佢地訓緊因為用左eatigo discount,所以有啲指定嘅食物要order,最後我地叫左黑松露香煎鵝肝意大利飯、兩杯特飲同埋雪糕對對碰先講意大利飯,碟邊有啲乾冰出到嚟真係好fancy😂😂味道有驚喜,黑松露同忌廉嘅味好濃郁,鵝肝就煎到外脆內軟,飯都唔太硬唔太軟,好評飲品分別係薄荷朱古力同埋普通朱古力,賣相幾得意,上面有粒兔掌棉花糖,飲落唔會好似溝水咁,不錯👍🏻最後甜品方面,如果request嘅話店會提供生日牌同蠟燭,店員亦好nice咁幫手影相,不過都係普通兩球雪糕加cream同生果,底就係朱古力味威化餅,味道不過不失~總括來說如果生日想搵地方慶祝可以搵呢間餐廳,環境、服務、食物都幾好,推介

薄荷朱古力

雪糕對對碰