2017-01-21 6890 瀏覽
年年生日我都會同屋企人食餐自助餐、放題、海鮮慶祝,今年選擇放題,浪人晚餐放題是無限時的,又見feedback不錯,所以早就book好枱去到6:27pm未開大門,等到6:30pm就正式入坐。入去既感覺好寬倘,不似以往去既日式放題店放盡枱好迫。店員全部都好似大學生年紀,手腳快,收order紙同上菜速度快,無漏單 (係食到最後想再叫少少刺身無來到,但唔緊要)刺身油甘魚帶子都不錯,order時check in 餐廳Facebook 可送海膽 (但其實我覺得餐廳可以比食客既食物上左再影埋相先upload Facebook 比朋友見埋d食物相仲好)串燒牛舌我地encore左3次,因為全家都好中意食 天婦羅蝦同魚都encore 2次,好好味因為上菜快,今晚我地食到8:30pm已經好飽,滿足環境、食物都滿意,下次要再同朋友來
年年生日我都會同屋企人食餐自助餐放題、海鮮慶祝,今年選擇放題,浪人晚餐放題是無限時的,又見feedback不錯,所以早就book好枱

刺身
串燒牛舌我地encore左3次,因為全家都好中意食
天婦羅蝦同魚都encore 2次,好好味
天婦羅
串燒
因為上菜快,今晚我地食到8:30pm已經好飽,滿足
環境、食物都滿意,下次要再同朋友來
生日
刺身