2020-04-26 965 瀏覽
屋企人生日,通常喜歡食自助餐,因為大食量 因為疫情關係,好多地方都取消咗自助餐。見到 All you can eat,評價不錯,加上開飯有55折 coupon, 就訂位試吓。先睇一下 menu。All you can eat 前菜,沙律,湯和甜品是任食。先來香草味餐包。如果稍為烘熱一點,應該可以提升一下口感和香味 頭盤係刺身或者冰鎮海鮮,二選一。我地每樣點兩客。刺生正常,冰鎮海鮮尚算新鮮。頭盤 沙律 湯 我地各點一款,打算想試左好味才再叫。餐湯係椰菜花忌廉湯和節瓜章魚湯。我覺得湯要比較熱上枱才好飲。頭盤和沙律各樣叫了一客。Main course 每人可以點兩個,因為可以點兩個,所以portion 比較少。炒蜆無貨,所以轉左炒魷魚意大利飯比較好食 ,因為夠熱。最後係甜品大合照。雪糕係 H 牌,一人食番3杯才走人。總括來說,份量適合大食量人士
屋企人生日,通常喜歡食自助餐,因為大食量

香草餐包

刺身
冰鎮海鮮

餐湯

頭盤和沙律各樣叫了一客。
頭盤  沙律

意大利飯比較好食 ,因為夠熱。

最後係甜品大合照。雪糕係 H 牌,一人食番3杯才走人。
甜品

總括來說,份量適合大食量人士

2020-04-17
生日