今日去到大角咀附近有一間好好食嘅西式餐廳,而間餐廳係朋友介紹俾我既!佢話除咗多嘢食多款式選擇之外,價錢仲非常之性價比高,重點係餐廳嘅擺設都非常之有設計感!啱晒我哋呢啲鍾意打卡影相嘅朋友!第一道主菜:素帶子忌廉汁拼貓耳朵粉澳大只係用香煎嘅煎菇類整成、除咗同老師講咬落去非常之多汁!食落都非常之香濃!忌廉汁非常之香!貓耳朵粉咬落去好q彈!第二道主菜:檸檬牛油汁煮硯呢個真係好香同好滑、加上檸檬汁唔酸,食落仲好開胃!仲有牛油味突出!香到想一啖食哂佢!之後一定唔小得甜品!今次叫咗二世祖雪糕拼窩夫!除左好香之外!豆腐雪糕味好獨特,加上份量超大好抵食!飲品方面選擇左二世祖朱古力奶同抺茶白朱古力奶,二世祖朱古力香濃滑溜質感!飲落去唔好肚濟!而抺茶朱古力亦好淡香!抺茶味好出,但又唔會蓋過牛奶既鮮味!同場加多左個朱古力心太軟!配上豆腐雪糕真係好夾!好好食😍😍😍EASY JOE大角咀福全街18號地舖

第一道主菜:素帶子忌廉汁拼貓耳朵粉

第二道主菜:檸檬牛油汁煮硯