燒鬼今晚嚟到銅鑼灣嘅燒鬼食燒肉放題,一入到去已經覺得個裝修同佈置好有氣氛,今次坐嘅卡位感覺好闊落好舒服同其他做放題嘅餐廳將啲枱迫到密質質嘅氛圍好唔同!呢度係自助QR code 落單,每次落完單之後,食物同飲品都好快送到嚟,值得一讚嘅係店員好有禮貌,而服務都好效率!晚市放題有分幾個set, 今次試左牛海姫套餐($398) 除左有頂級美國牛(可以揀原味/ 燒汁/仙台味噌)之外,仲有鹿兒島薩摩赤雞,日本黑豚,刺身,壽司,前菜沙律,日式和食等等,非常豐富!飲品方面,可以揀蘋果汁/菠蘿汁,而唔係淨係得罐裝飲品,非常加分!食物方面,個人比較推介:1. 封門柳(如果無記錯,呢個係比較腍身)2. 牛板鍵香葱薄燒3. 赤雞肝(燒完後好香口感好綿密,本身已經好夠味道,唔需要額外點醬)4. 醬油迷你墨魚仔5. 所有刺身類 (全部都好新鮮!)6. 粟米同菠蘿都好甜甜品方面,可以自己去雪櫃揀Coco Berry 嘅杯裝雪糕,提供嘅味道都好特別,今次揀左益力多味同玄米茶味,兩個味道都令人驚喜!午市套餐有買一送一優惠,好值得嚟試下!
燒鬼

晚市放題有分幾個set, 今次試左牛海姫套餐($398) 除左有頂級美國牛(可以揀原味/ 燒汁/仙台味噌)之外,仲有鹿兒島薩摩赤雞,日本黑豚,刺身壽司,前菜沙律,日式和食等等,非常豐富!飲品方面,可以揀蘋果汁/菠蘿汁,而唔係淨係得罐裝飲品,非常加分!

食物方面,個人比較推介:
1. 封門柳(如果無記錯,呢個係比較腍身)
2. 牛板鍵香葱薄燒
4. 醬油迷你墨魚仔
5. 所有刺身類 (全部都好新鮮!)
6. 粟米同菠蘿都好甜

午市套餐有買一送一優惠,好值得嚟試下!