2019-08-22 2064 瀏覽
今日同友人一行六人第一次黎食晚飯☺️因為之前黎左次,但係食lunch嘅快餐。其實野食同價錢一般都ok嘅,夜晚環境好舒服,有可以再黎嘅感覺。但音樂真係好趕客。。本身以為會有live jazz嗰啲,點知係隊叫untitled citizens嘅野,大聲到我地傾唔倒計,本身諗住坐多陣,叫多兩round野飲先走,最尾都轉場飲😰原本輕鬆嘅一晚咁就ruin左,因為個女主音無啦啦唱盧廣仲隻”我愛你”(而其實佢係handle唔倒好明顯),同一眾友人打完眼色就閃,不過見有外國人影video,好似好enjoy,但台上嘅band就問啲勁膠嘅問題,例如,大家覺得喱間餐廳啲野好冇食?之後會自己答返梗係好食啦,真係好難頂🤭🙄🙄我諗如果個台唔係8pm就開咪,應該會多好多客,難怪老闆話喱度做到31/8就會執笠,希望再開下手唔會有喱啲所謂 “live music”啦😅
今日同友人一行六人第一次黎食晚飯☺️

因為之前黎左次,但係食lunch嘅快餐。

但音樂真係好趕客。。