2024-05-07 47 瀏覽
位於太子通菜街一間以灰色同綠色為主嘅Coffee Shop,行入去會見到唔同品種嘅植物,氣氛充滿生氣🪴店舖裝修簡潔而清新,好岩坐底同朋友飲返杯咖啡☕️👍🏻我嗌左限定優惠套餐,All day breakfast 同埋意式海鮮龍蝦汁扁意粉🍝套餐仲包埋野飲添,另外加配左雞鎚🍗同埋黑松露薯條🍟,All day breakfast 嘅窩夫加埋蜜糖好脆好香👍🏻啲配料都好多,意粉入邊除左有青口、帶子,仲有蝦🦐,味道唔錯😋😋最吸引嘅係黑松露薯條,佢啲黑松露醬好濃同埋好多黑松露🤩🤩,而免費野飲就揀左果香味咖啡豆嘅美式咖啡☕️同埋冷泡茶,美式咖啡唔使落糖都勁好飲😍,有機會會再黎試其他野食❗️❗️❗️
2024-05-07